Snart drar jag ;)

Idag ska jag hem till Mathias han ska ha fest ska dit med några .. Hoppas det blir kul :D
Har inte klätt ut mig speciellt mkt.. Ni får se bilder senare..
Men här är en bild fårn idag när jag hade tråkgit :P




Hallowen :)

Jahap då var det dags att välja vad man ska ha på sig.. men det är väldigt svår.. vet ju inte på vilken fest jag ska gå på.. Aja får prata med mamma sen och bestämma hihih.. Hoppas jag får :D
Men jag vaknade för en stund sen somnade rätt sent och är fortfarande trött men kan inte sova hur länge som helst? Kommer ha mkt att göra idag liksom.. ! Ska snart äta frukost och sen kanske dra till Forum nacka..  Måste köpa en t shirt som min syster vill ha innan den tar slut :P
Puss ! Skriver senare..

Äntligen Fredag :)

Hallåå :)
Vaknade för en stund sen .. eftersom jag somnade rätt sent igår satt och chattade med min syster från Colombia som frågade vad jag skulle göra på Hallowen och så.. Hon ska hjälpa mig med min stränga mamma haha..
Aja men va ska man klä ut sig till ? Det vanliga? Djävul, katt, polis??
Önskar jag var i Colombia för där kan man verkligen hitta jättefina dräkter..
Idag ska min älskling hjälpa mig med lite läxor.. så att jag inte har så mycket att göra på söndag..
Vad som händer på Hallowen vet jag inte riktigt.. ska nog Festa med Sirinan .,.. och flera.. får se asso..
Aja just nu lyssnar jag på :


Ego haha

Nu har min kille åkt hem.. och vi hade det verkligen jättemysigt :D Först så var vi i skanstull och gick runt där på nåt fint ställe..! Sen hyrde vi filmen Kartellen och åt hamburgare :) Så vi kollade på fiilmen hemma hos mig och åt pop corn hihi .. Hur mysigt som helst :)
Här är lite bilder på ett cp :D aLLTså jag idag och på vad jag fick av älsklingen ;)






Bästa dagen !!

Halloj hade inte haft tid för att uppdatera men idag ska jag vara med min kille det är 21 månader idag :) <3 Är såå jävla glad hihi !
Här får ni en bild på hur jag ser ut idag :


Från vila ;) Den kostade bara 70 ...




Sötisen och jag :) <3


Chill

Just nu är jag hemma hos Sirinan med Frida och tar det lugnt har varit här rätt länge nu vi har kollat på två filmer den ena heter: Chasing papi och den andra: Crash.
Båda var bra men den första tyckte jag mest om den var riktig bra hihi.. Vi har druckit lite cider och ätit pizza.
Aja ska nog dra hem snart..
Puss på er


Måndag

Godmorgon alla söta läsare!
Vaknade för länge sen men hade inte haft tid för att skriva ett inlägg men jag har duschat och så.. Ska nog laga mat snart och sen så ska jag spela xbox :)
Idag så händer det inte så mycket ska vara med mina kompisar Sirinan och Frida, vi ska gå runt i Farsta sen ska jag dra till min träning sirinan ska kanske följa med och kolla höhö och sen så ska jag bara ta det lugnt hemma ..
Puss


Jahap såhär ser man ut när man tränar hihi (a)


Tv

Nu ska jag titta på tv och sen ska jag gå och lägga mig :)
Puss Godnatt <3

Söndag

Har varit lite upptagen och därför har jag inte kunnat skriva nånting. Men i helgen var det jättemysigt var med min kille i Bromma vi tog det lugnt lagade mat.. han gjorde pannkakor åt mig som alltid hihih ! Vi spelade Fifa 10 faan va nice det var hihi blev en riktig nörd kommer nog köpa spelet till mig sen.. Och idag så var vi i Stan och min älskling köpte några skor som han ska ha på sig när vi åker till Colombia.. Vi åker snart såå är så jävla glad.. kommer bli så nice.. Saknar verkligen mina syskon och pappa..
Imorgon ska jag nog plugga sen träffa Sebastian (:
Just nu chattar jag lite och lyssnar på den här låten :


Vacker låt ;) Synd att några av er inte kan spanska hihi!
Hoppas ni har haft en härlig helg!


ledsen..

Sorry om jag inte har skrivit idag men mår ingen bra.. :(
Uppdaterar imorgon..
puss

Så mörkt..

Det är så mörkt ute och det gör mig rädd.. Det är så tyst och fridsfullt som det bara kan bli.. stjärnorna lyser som aldrig nånsin! Det är så vackert men ändå så skrämmande.. Men imorgon bli det en ny vacker dag..och det längtar jag efter.. :) Lev varje dag som om det vore den sista.. man vet aldrig vad som kan hända.. Glöm inte att alltid säga vad du känner innan det är försent..
Hoppas ni drömmer vackra drömmar !
kram..


Dagens Boy :)


 Jaha Dagen heting är Brodie Holland en fotboll spelare *MJAU* ;) Vad tycker ni haha?


Onsdag :)

Godmorgon !!
Vaknade för en stund sen och håller på att fixa mig till skolan.. hade skit svårt för att vakna somnade rätt sent igår.
Idag ska jag nog bara vara hemma och plugga sen kanske jag tränar men är inte säker, mamma blev lite sur igår för jag inte är hemma så ofta nu för tiden.. Så ska försöka ha lite mer tid för henne.
Nu är det bara 1 månad och 13 dagar kvar tills jag reser till Colombia !! Fan vad kul det kommer bli.. Ska försöka blogga när jag är där och ladda upp massor av bilder. För min kille är det första gången då han ska åka dit hoppas han tycker om det ;)
Ajaa nu måste jag sminka mig och välja vad jag ska ha på mig.. Kanske blir en rosa kläning..som den på bilden fast med leggings XD
hOppas Ni har en bra dag !
Puss



19/10

Just nu sitter jag i skolan och har media, vi ska göra en filmaffish ill filmen Air Force One.. ! Hm kanske laddar upp en bild på hur  det blev sen :)



 

 Enst tog en bild på mig på matten igår :O Haha ^^
 Noelle och jag som tjockisar på biologin haha

Buenoos Dias !!

Vaknade för en stund sen och är skit trött... *GÄSP*
Det händer inte så mycket idag ska till skolan sen kl 16 så ska nördarna från Klara Södra gymnasium spela tills kl 20 typ Kommer bli kul ;) Sen ska jag nog plugga lite har massor att göra..

Laddar upp lite bilder från igår sen.. när jag har kommit till skolan *!

Puss


Hemma nu :)

Halloj !
Nu är jag hemma efter en jobbig dag i skolan.. Det börjar gå bra på Matten förstår lite mer ! *Stolt*
Gud vad mycket läxor jag kommer ha att göra på höst lovet :( Borde man inte få vila lite eller?
Ska snart äta colombiansk mat och sen dra till min träning i Hallunda fett låångt härifrån haha XD
Linn och Noelle tog jättemånga bilder som vanligt ! Shiit idag skickade jag typ 100 låtar från Noelle värsta bra musiken ! På lunchen så lämnade jah min mobil på bordet när jag skulle hämta mer mat och dumma Ossian Swineflue pojken lekte med maten och gjorde så mitt glas vatten ramlade på hela min mobil.. När jag kolla på bordet såg jag bara vatten men tänkte ej på min mobil men sEN Ossian bah oj det kom på din mobil han var hur rädd som helst han fick Panik ! Han hade torkat min mobil och den funkade som den skulle som tur är !
Och så har det inte hänt mycket mer..
Ska dra nu !
Puss


Bilder :)

Jahap här är bilderna jag hade lovat haha :)

           



Mysig vecka :)

Jahap hade inte skrivit på länge så nu måste jag skriva om vad jag har gjort :)
Hela veckan har jag varit hur pigg och glad som helst även om jag somnade typ halv 1 varje natt haha ..I måndags tränade jag thai-boxning som vanligt men började blöda :( och hade väldigt ont hela veckan.. 
var väldig jobbig i skolan.. !! Skrattade för ingenting och Söta Linn tog massa bilder på oss i onsdags som kommer upp imorgon ;)
Sen i Fredags så träffade jag pojkvännen vi snackade lite och sen blev allt bra igen mellan honom och mig.. vi var hemma hos mig sen så ringde jag Linn och frågade om hon visste om nån fest o det gjorde hon också så vi skulle möta henne halv tio i Fridhemsplan .. Innan dess så var Johan o ´jag i Farsta sen bestämde vi oss för att åka till Nacka forum men vi hittade aldrig dit o då blev jag på dåligt humör istället hamnade vi i Sickla Köpcenter haha.. Sen så åkte jag hem för att fixa mig jättesnabbt !! När vi hade mött Linn och Elliot ( hennes pojkvänn) Då gick vi till lokalen i Stadshagen där festen skulle vara men vi blev utslängda eftersom det var en klassfest och vi visste inte det..
Då började vi fråga alla på kontaktlistan från mobilen om dem visste om nån fest o tyvärr hittade vi ingen :(
Sen så mötte vi nån kille som hette Max o så stod vi där rätt länge.. Ni kan tänka er hur mitt hår såg ut ! Katastrof! Efteråt kom det några till o då bestämde Elliot att iställer för att frysa ute skulle vi drA hem till han..
Fett fin lägenhet ;) Alla bah satt och spelade x-box hahaha ingen hade sprit ellet nåt .. tills Gustav kom meh några o så fick vi vodka.. aja alla rökte osv.. Det var Nice ! Sen så ville Johan hem kl 1 tror jag.. Så vi åkte till Bromma där han bor o hade det naajs .. *MJAU* haha .. Aja i lördags så var det bara skit mysigt vi tittade på massa filmer, gjorde Tacos och tittade på La liga men jag somnade för det var så tråkigt haha sen så väckte Johan mig och sa att vi skulle gå och lägga oss och som alltid tog jag täcket och han bara sa " Jag fryser " Stackare !

Kom hem idag vid typ 3 åt colombiansk mat och städade mitt rum som jag hade lovat mamma att göra!! Jätteduktig var jag :) Sen så har jag bara suttit vid datan och spelat haha . Ska snart sova tror jag.. Kommer sakna älsklingen som fan efter att ha sovit med han hela helgen :(
Hoppas ni har haft en bra helg !
Kram


Sorry

Hallå ! :)
Förlåt om jag inte hade skrivit på länge men mamma hade typ blockat  blogg.se så kunde inte öppna d :(
Men i helgen var d skit mysigt sov hos min kille sen i fredags o nu är jag hemma igen :) Vi åt bara massa godis och tittade på film hela helgen :D Det var hur mysigt som helst..
Men nu ska jag bara ta de lugnt framför datan en stund "
Puss


Lilla jag


Jahap där var det en bild på fula mig.. Ska göra mig i ordning nu ska ut och träffa en kompis. Gud vad jag har ont i hela kroppen  efter träningen igår :(  Men ska träna thai-boxning imorgon igen .. Hahah kanske kommer upp en bild på mig ! Åh juse på Arbetsätt och lärande fick jag MVG visst är jag duktig ;)
Puss Hoppas ni har en mysig kväll !


God Morgon <3

Igår så uppdaterade jag dåligt efersom jag hade så mycket att göra, först var jag i skolan och då smsade min kompis Jose mig och frågade om jag ville träna med han, att det var gratis o så.. 
Aja när jag slutade Biologi lektionen kl 15 30 :/ Så gick jag snabbt med Filip till tåget för jag hade bråttom jag behövde åka hem hämta kläder och äta, det gjorde jag på typ 30 min lr nååt var fett snabb. Jose skulle möta mig i Slussen men jag kom dit förre honom och så tog jag tåget mot norsborg sen hoppade han på mitt tåg. Fick åka till Hallunda oouf fett långt härifrån XD Men aja det var bah killar där, jag gymade lite sen gick vi in på Thai-boxning lärde mig en hel del grejer det var fett kul, men när man skulle slå varandra var det min kompis som skulle gora det annars skulle jag fan få stryk :P Men aja Ska dit igen en annan dag.. Tyckte om det.
Men nu måste jag fortsätta fixa mig och dra till skolan !!
Hejrrå Sötnosar <3


Buenos Dias ! (:

Godmorgon allihopa :)
Hur mår ni idag? Ska gå till skolan nu och funderar på att ha vinter jackan är det verkligen så kallt ute? Aja bättre att ha mycket kläder än at frysa visst?
Hoppas ni har en bra dag ;)
Oh juste idag får jag reda på vad jag fick på matte provet :O

Glass är gööött :)


Idag så var jag med Frida en liten stund vi åt glass och så sen fixade jag mig för jag skulle träffa Simon, fick åka till trångsund så mötte han mig där, sen gick vi runt i Farsta, Gud vad det var kallt ute både han o jag frös som fan. Ingen har fått mig att skratta så mkt som han gjorde kändes så jävla rätt :D
Aja vi hade rätt mkt gemensamt, tråkig humor t.e.x haha
Kom hem vid typ halv nio lr nååt. och åt god mat *MuMS*





Gud vad det regnar ute :(

Var ute nyss och skulle möta min kompis Frida som väntade på mig inne i farsa C.
Aja grejen var att jag inte trodde att det regnade så mkt så tog inte ens på mig en jacka :O Och då blvjag jätteblöt :'(  haha så min kompis tog en bild ..


Hahahhah nu ser ni hur blöt jag blev till o med strumporna :(


Godmorgon ! (:

Idag så vaknade jag kl 10 hihi somnade ganska sent, för jag satt och redigerade lite bilder på taaz.com jätteroligt var det ;) Mobbade mina killkompisar haha.. Idag vet jag inte vad jag ska göra har inga pengar på min mobil så kan inte smsa någon.. fett tråkigt. men hittar nog på nånting att göra snart hoppas jag..
Vad ska ni hitta på idag då? :)
Kraam


Hallå sötisar !

Just nu så sitter jag bara vid datan och saknar min älskling som är på landet :(
Kan nån hjälpa mig med design till min blogg skulle vara snällt :D
Kraam ! Hoppas ni har en mysig kväll..


 Bjuder på den :)


Mys väder :)

Hej på er.. !
Igår så var jag med min kompis Frida, först var vi här i Farsta men sen så drog vi till skarpnäck för hon skulle äta, vi lyssnade på musik medans vi väntade på hennes mamma som skulle handla det som behövdes..
Efter att vi hade ätit Tacos så ringde jag mami och frågade om jag kunde sova över och det fick jag också ;) Sen så träffade vi Osmar min killkompis han bjöd på choklad *MUMS* och så var vi ute och frös, jag snackade mest i tele med Simon en jätte trvlig kille. XD
Sen när vi skulle hem så funderade vi på att dra på fest då väntade vi en liten stund vid T- banan och sen så var de några tjejer som kom fram och frågade om vi skulle på fest, sen sa vi nja kanske, sen berättade dom om att dom skulle det och att vi kunde följa med.. men dom var lite osäkra på om de skulle dit lr inte så en av dom gav sitt nr.. o så skulle hon messa om dt blev nåt. men så vare så att de inte var så roligt där så dom gick..
Frida och jag Kollade bara på Film och hade en mysig kväll då vi snackade om allt möjligt.. Tills jag somnade hihi !

Idag så åkte vi til mig för jag behövde fixa mig, sen drog vi till stan och träffade Ilya vi gick bara runt och kollade i affärer ddet tyckte han inte var så kul men men.. han fick stå ut med det.
Sen var frida tvungen att åka hem så jag stannade en liten studn i stan me Ilya för jag behövde prata med honom men som synd är slutade det med att vi bråkade och aldrig mer ska träffas.. Det är synd faktiskt för han var jättesnäll men aja .. Han bestämde hur han ville ha det !!
Ska Nog bara ta det lugnt idag det är så dåligt väder.. Saknar min älskling.. !!
Puss


Vill ha !!



HeLlo kitty saker är så fina.. Så det inte är sant.. vill ha allt det här.. haha nu låter jag som en 5 åring men men !! Så jävla gulliga saker !! :D


Höstens Bästa mascara

 

1. Lancôme L'extrême 219 kr - Kurvad mellanborste, Bra storlek på borste och bra fördelat direkt. Inga klumpar så långt ögat når. Håller hela natten!

Men är den verkligen värt 219kr ? Själv använder jag

Tycker att den är hur bra som helst. Ger riktigt långa fransar. Färgen är ordentligt svart och snyggt, men det ger inte så mycket volym, funderar på att köpa en annan.

Godmorgon

Sitter i skolan och skriver om en vacker berättelse hihi, är snart klar.. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra min kille åker till landet idag och då kommer jag vara ensam hela helgen :(  Hoppas jag hittar något att göra :P
Aja måste bli klart med det här och ska äta lunch efter :)
puss <3

hej sötisar !

Idag har det inte vari bästa dagen kan jag erkänna.. Har studiedag.. vaknade vid 10 ungefär och satt vid datan som en nörd tills 19 :O Hur kan de vara möjligt? Hahah jag bara spelade och chattade med massor.. Pluggade inte ett skit.. hahah
Men Kom nyss hem efer att ha varit ute med Alejandra.. Guud vad kallt det var ute, frös som faaan.. Dags att ta fram vinter jackan eller? Verkar så..
Imorgon ska jag kanske träffa Mathias, han fyllde 23 år i onsdags :O Skulle göra det idag men tyckte de var för kallt o han var fett seg så drog hem XD
Aja ska nog kolla runt i facebook nu..
Puss <3

RSS 2.0