31 Outfit
Jaahaap tänkte visa er hur jag såg ut idag dårå :) Bilderna är tagna av min sööta mami :)  På första bilden blev det lite konstigt, men det är rök.

Kofta eller va det heter från Vila.

Linne MQ

Leggings från H&M

Stövlar från New Yorker


Birthdaay :D

Jahaap såhär såg jag ut idag dårå :) Bilden blev tagen av min älskling när vi var på en park :)

Har haft det väldigt mysigt idag på min födelsedag även om jag inte har möjligheten att vara med de jag älskar mest då,. min familj och släktingar o vänner i Colombia så vet jag att nån dag kommer jag fira med alla tillsammans! Men nu bablaar jag för mycket fler bilder kmr imorgon ;)


29/8 Ny systemkamera

Jahap nu har jag inte bloggat på väldigt länge men tänkte faktiskt börja med det igen, speciellt nu som jag har fått en systemkamera, vill ju kunna se mina framgångar inom foto :)
Kameran ajg har fått är en Samsung NX5 med objektiv 18-55 , fick den i födelsedagspresent idag även om jag fyller år imorgon haha ajaa fick med stativ, kamera väska o minneskort på 4G, är verkligen nöjd med den, och hoppas att jag kan ta massor av fina bilder o lära mig mer o mer ;)

Tänkte ta ochg vissa er lite av mina första bilder som jag tog idag, några av dem är tagna av min mamma eller min pojkvän.

Ni kan gärna kommentera och skriva vad ni tyckte om mina första bilder, det kommer många fler imorgon som  jag tog idag!  :)


RSS 2.0