Avatar

http://www.collegian.psu.edu/blogs/snapcracklepop/avatar-movie-poster_353x529.jpg

Kom nyss hem efter att ha varit på bio med E och kollat på Avatar, den var verkligen hur bra som helst alla har nog sett den så jag e lite efter haha!! Men det som var lite jobbigt var att den var skiiit låång.. Men det är en av dem bästa filmerna jag har sett :) Den här veckan ska jag nog också se Farsan.. Har hört att den är hur bra som helst.. Aja nu är det nog dags för mig att sova. Satt barnvakt nästan hela dan..

GODNATT ALLA SÖTA :)




Forever New:

Forever New: Zara från Australien

Jahaa här kommer jag med fina kläder som kommer komma ut i Forever New i Australien för er som kanske ska åka dit på semester? Åhh nu blev jag sugen på att åka dit..
Väldigt fina grejer tycker jag vill ha alllt !!

Forever New, Coleecion primavera 2008 enn el hemisferio sur

Forever New, Coleccion primavera 2008 enn el hemisferio sur

Forever New, Coleccion primavera 2008 enn el hemisferio sur

Gud vad mycket det kan skilja om ni tittar på båda de här bilderna.. Allt beror på hur man har klänningen men jag tycker att den till höger är absolut finast hon bär den bäst.. Hur skulle ni ha den?

Forever New, coleccion primavera 2008 del Hemisferio Sur

 




Klacksor...

Nu ska vi prata om klackskor

¿Är du en sån som inte går hemifrån utan 8 cm klack? Då är du en av Olsen och behöver nånting som tar dig från marken lite( haha jag har ingenting emot de korta för jag är inte heller så lång) Men Jag tycker verkligen inte de här tjejerna behöver klackskor även om de själva tror det: :(

Olsens en taconazos

Man ska vara nöjd med hur lång man är, men det är ändå ganska snyggt med klackskor men inte de som är för höga.. Får ont i mina fötter då :( Nu tänker jag visa er några av de högsta klackskor som får dig att nå ända till himmlen men som efterååt kommer ta dig ner till marken igen (verkligheten) De är fårn Silhouette.nl och de är långt ifrån att vara de snyggaste men de är 14cm , 16cm, 16cm och 16cm:

Taconazos de 14 y 16cm

Taconazos de 16cm

Efter att ha sett de gör det ont i mina tår.. Jag tänker om jag nu skulle kunna gå igen efter att ha använt såna skor? Tror faktiskt inte det..

Och de är ganska dyra också.. Kan tänka mig att man inte ens kan gå tre steg med de där..

Och nu avslutar jag med några skor som Alexander Mcqueen har visat för våren 2010. Men ofta någon kommer köpa de överhuvudtaget de är inte ens snygga? Hmm eller vad tycker ni?

Zapatos de Alexander Mcqueen

 

 




Hemma nu..

Kom nyss hem efter att ha sovit över hos en kompis.. Vi kollade på PS. I love you och den var fett gullig, en av de bästa filmerna jag har sett sen åt vi tacos och hade det mysigt :)
Idah händer det nog inte så mycket mår dåligt, är lite sjuk tror jag.. Ska nog äta lite och sen kolla på film med lille brorsan :D

Fredagens outfit :)



Det här hade jag på mig idag dårå :)
Linne från JC
Skärp från Ginatricot.
Kjol från Monki

Nu är det äntligen loooooooooooooov, är skit glaad :) Försöker hitta ett extra jobb för behöver verkligen money.. Idag har jag inte gjort så mycket bara varit i skolaan och inget mer men ska nog ut lite senare.. Åhh stör mig så mycket på vissa i skolaan .. Blääh!! Töntar allihopa..!! Meen aja orkar inte bry mig om dem.. :)
Det som händer på loveeet då är att jag ska plugga sam och matte B skiit tråkigt.. ligger efter haha.. ibland undrar jag varför jag går natuur -.- Sen så ska jag nog träffa mina söötnosar och ha det kuul!! Oh och så ska jag till informationsmöte om nåt jobb i Skanstull hoppas jag får jobbet :D


Wiie :)

Idag är jag hur lycklig som helst.. !! Det var så mysigt igår med E, han är verkligen helt underbar.. :D
Det enda jobbiga var att fucking tågen var försenade fick vänta typ mer än en halvtimme på att få åka hem och sen när jag snart var framme så blev det stopp och man var tvungen att vänta en kvart till.. Kom hem vid 1 45.. Blääh!! Det var iskallt ute.. frös som faan :( 
Men idag så ser jag solen när jag tittar ut !!! Kommer nog inte hända så mycket den här dagen, måste städa mitt rum och plugga.. Bllääääh!!
Idaag fyller CHRILLE 17 ÅÅÅR!!!GRATTTIIIS!!  Imorgon ska jag sjunga fint fint för honom höhöh * Ajaa Här får ni en biild på honom då ;)

 


Buenoos Diaaas!! :)


Bjuder på den här bilden när jag kom till Sverige :P

Gud vad det snöar ute.. När man tittar ut genom fönstret vill man bara ligga i sängen..Det är så kallt, kollade nyss och det är - 13 grader ute.. Då vill man verkligen inte ut.

Just nu tänker jag bara på Colombia..borde nog flytta dit, allt är så mycket bättre där borta..Men efter fyra år här som jag har pluggat är det nog bäst om jag avslutar det jag började. När jag blir 18 kommer jag flytta till Spanien eller Colombia och plugga vidare.. Får se hur det blir men tror inte jag stannar i Sverige föralltid XD

Riktigt fina grejer det här :)

FrEDAag !!

Just nu så vill jag bara försvinna.. Booooooort ifrån skolan och alla.. pallar verkligen inte..!!
Kanske blir sämsta fredagen, man vet aldriiig Blääh!.. Får se vad som händer senare på dan ;)

Dagens bög :)


Vill haa!!!

Nu är det så att 90´tals kläder är inne igeen!! Älskar allt på den häär bilden förutom stövlarna (A)

 


Kom nyss hem..

http://blogs.esmas.com/imageBlogs/2009/07/24/camaleones-logo-blog-2.jpg

Jahap då var Man hemma nu efter att ha varit hemma hos E och gjort goda pannkakor :D
Det var hur mysigt som helst och är as lycklig nuu !! Maaaaaaaaaaaah!!!
Ajaa nu ska jag kolla på min Tv seriee som heter Camaleones


Hej hej :D

Sitter i skolaaan med Ludde bullee och har skiiit tråkiigt.. Knaasigt värre!.. Idaag har det variiit en underbar daag :D Sten har variiit as gullig han sjööng :P Ajaa idaag händer det inte så mycket ska bara följa med Noelle till Nacka Foruum där hon ska kolla på preseent till Stööffe som fyller år på Sööndaag !!! Kommer nog sjunga för honom höhöhö :D
Ajaaaaaaaa pusssssss Heeeeeeej!!

Gooodmorgon :)

 

Bild från Colombia 09

Just nu sitter jag i skolan och är hur trött som heeelsstt !! Orkar ingenting.. kl 07 20 så väckte ag en kompis haha dt var skit kul man visste inte vem av oss båda som var tröttast :O Ajaa.. idag händer det nog inte så mycket.. Ska kanske ha tjejkväll med mina sötnoosar :D fÅR se vad som händer :P


Tbx :)


Nu ska jag nog börja blogga igen har varit lite trött på allt och alla ett tag fast nu tycker jag att det är dags att börja igen :D
Idag har det faktiskt inte hänt så mycket, har träffat lite olika i Stan och haft det mysigt :D
Idag så hade jag mittbena för första gångeen på aas länge och fick massor av positiva kommentarer !! Så ska nog ha så ett tag !
Här kommer lite bilder från idag dårå!

 


RSS 2.0