El tigre!



Det är min kusin som sjunger, tycker han är så bra..!  Önskar honom allt lycka i världen! :)



Vad tycker ni ? Visst är han bra? ;)


Essä :)

Sitter i skolan och kämpar på.. Skriver essä i anslutning till boken ett ufo gör entré den var såå jävla bra och läraren tycker att det jag har skrivit är as bra  :) Tycker att alla borde läsa den.. Man lär sig så mycket av den. Den visar verkligen hur många av oss ungdomar känner oss ibland.. Man känner igen sig.
Älskar det här som står i boken : "Och när du rest dig, vänd dig inte om. Det finns ingen väg tillbaka varifrån du kom.. " 


Kom nyss

Baaaajs väder!! Asso först vare varmt och nu regnar det?
Börjar hata Sverige mer o mer.. Hade fotbolls träning ute och det var inte skönt frös som in i heelvete.. Kommer nog bli förkyld.. -.-  Snart ska vi åka till Västerås på turnering eller vad det heter hahaha! Hoppas det är fint väder den dagen..!
åh neej kommer dö imorgon har Nationella i engelska!!!!! BAAJS kan inte skriva alls..
Nu känner jag hur många läxor jag har att göra FUCK:
- Nationella i Engelska (imorgon)
- Skriva reportage, krönika och nyhetsartikel till Mediaproduktion.
- Essä (svenska)
- Engelska muntliga.
- Bokrecension på engelska.
- Läsa ut en bok.
- Skriva om Mexico (spanska)
- Räkna Matte

Och allt är till den här veckan.. Hur fan ska jag klara av det? Hmm kan man ju undra sig..
Längtar jäävligt mycket till SOMMAREN!!!

27 April


Linne från GEF (colombia)
Jacka typ från Ginatricot
Halsband (gjorde själv)
Jeans från Chevignion


Badhus

Jipiiie Idag var jag och badade i Farsta Simhall så jävla nice hade inte gjort det på länge och nu känns det verkligen som om sommaren är på väg.. Riktigt Nice,, Jag simmade lite ruunt där.. hihi med lille broorsan!!
I tidningen stod det att det skulle vara 16+ Imorgon såå jävla najjs.. Ska nog ta första doppet riktigt SNART!

undrar just nu vad min bild har med texten att göra Men ville bara viissaaa hur snyyggg jag är *NOT*
Det växer en blomma till o med från mina bröst :O


Tjaba solen lack kom in i min hus

Rasmuus är lite efterbliven som ni ser kanske.. :O Rubrikeen har han ju såklart skriven -.- TÖÖNT.. Och så tror han till och med att hans fötter kan spela gitarr,.., Hur smart är man då? Ajaa.. Han är min IDOL <3
.


Ey Lyssna

Vito Verdis nya singel :)


Fina flickor :)





Världens Bästa FILM !



Det här är verkligen en film som alla tjejer borde se thihi!! Den är så himla bra tycker jag.. Den påminner lite om när man var vid den åldern... Fick mig att tänka på massa gamla underbara minnen som aldrig kommer försvinna.. Från när jag var 14 år, det var nog då jag upptäckte vad riktig kärlek var, fanns inga gränser.. Allt var så underbart.. Men livet fortsätter och man förändras.. ! Jag var lycklig då och det är jag nu också! Men nu är det en annan som får mig att lee som du en gång fick mig att göra..
Åhh VARNING för riktiga SNYGGINGAR i filmeen!!!

Snygging nr 1

sNYGGIINGAAAAAAR :) BLIR GALEN hihih

Heta till o meed!!

Jahaap NU har ni sett tillräckligt mee snyggingar :) Dags att hyra filmen kanske? ;) Ni måste !!!!


Outfit 22 April




México

Sitter i skolan och har spanska håller på att skriva om Mexico och hittar väldigt intressanta grejer hihi!! Själv så skulle jag vilja åka dit.. Jag älskar TACOS :) 
Idag är det ganska kallt ute det snöar lite till o med..  :(  Tänkte sola idag men nu går det inte.. Men ska i alla fall bara vara i skolan och sen ska jag dra till en läskig tandläkare :(  Så kommer typ döö? hahaha !! ^^ Sen ska jag kanske träna thai-boxning om jag pallar..



Skaandaal!!

Mysslickad färgning av håret slutade såhäär:

Kommer dö imorgon i skolaaan? Hur ska jag kunna gå så? MÖÖSSA JA TAACK!!

Studiedag Wiiie!


Idag har jag studiedag känns så jävla skönt har varit ledig 4 dagar nu Jippiiee!! Men imorgon är det skola igen -.- Och kommer ha skit mycket att göra eftersom jag inte har utnyttjat tiden som jag vart ledig höhö men vem gör det liksom? Man vill bara ta det lugnt.. Sova mycket o mysa?
Idag är det hur fint väder som helst ju!! Så ska nog ta på mig en av mina nya kjolar som jag fick igår av mamma (A) Orkar inte ta bild på dem.. Men ni får se nån daag på dagens outfit ;)
Idag ska jag träffa Sötnosen Mia och gå runt och kolla i affärer sen kl typ 5 ska jag dra på min Thai-boxning Träning det var läänge sen då jag träna och det börjar behövas höhö ^^
Wiiie Mamma kom nyss hem med en ny säng till mig och nya gardiner ;)
Nu ska det fixaas fint fint i mitt rum!! Hörs senare!
PUSS!!
 


Spotify




Bara jag som hatar REKLAM från Spotify?! I don't Thiink so!! -.-
Blir såå irritieraad!!!
Jag lyssnade på musik på spotify sen vare reklam då dampa jag ;PpPpPp


18 April


Body från Monkii :)
Halsband från Guldfynd och den andra vet jag inte..
Vit kjol från JC

Goodmorgon (:

Vaknade för en stund sen och är fett trött, natten kändes så låång.. Igår stannade jag faktiskt hemma och kollade på filmen Taken som är hur bra somhelst :) Snart ska jag börja fixa mig för att dra till Jobbet.
Det är väldigt fint väder!!Wiiiee!!


Köpte nyss


Puder typ Max Factor från H&M
Bh och string från H&M
Och hello kitty sminkväska typ från H&M


Ingen skola..

Halloj det var ganska länge sen jag skrev känns det som men har inte mått så bra och inte heller kommit på nånting att skriva om höhö.. Men idag så vaknade jag och skulle till skolan men sen så börja jag må dåligt igen och frågade mamma om jag kunde stanna hemma för orkar verkligen inte med skolan idag.. Och dt fick jag så nu ska jag bara städa mitt rum, duscha osv..
Är fett trött.. Så nu ska jag duscha och lägga mig i sängen igen ^^
Puss :)


...

Det är just nu som jag mår som sämst när du inte håller vad du har lovat .. Jag älskar dig! Men jag kan inte fortsätta leva såhär, jag vill också vara lycklig. Kan inte bara fortsätta tänka på dig och lämna vad jag vill åt sidan bara för att du ska vara lycklig.. Ja du betyder mycket för mig men jag vill må bra någon gång.. Jag vill sluta gråta varje natt innan jag går och lägger mig.. Jag vill bara boort härifrån.. Men jag kan inte bara lämna dig såhär, när du själv mår dåligt. Men jag kan inte kämpa för 2.. Kan inte du bara göra det du har lovat? Lämna honom föralltid, han har ju gjort mig illa? Snälla det är det enda jag ber dig.. Vill inte se honom, mår illa..! Jag är olycklig men det kan inte många märka,, jaag verkar alltid så glad.. men inuti vill jag bara försvinna..gråta och aldrig sluta.. Jag har gått igenom för mycket nu.. Tycker du inte det räcker? Det tycker jag i alla fall.. Jag vill komma hem och hitta dig glad istället för att få höra hur fucking dåligt du mår och hur sjuk du är. För du förstår inte själv mamma hur dåligt jag mår. Och om jag gråter tycker du att jag är svag.. Jag kan inte visa vad jag känner måste vara stark men nu orkar jag inte mer..! Det är nu jag inte orkar kämpa när du börjar bli som förut och väcker gamla minnen hos mig som bara gör mig ledsen finns så mycket jag vill glömma.. och förlåta men det är svårt för minnerna finns kvar av allt som jag fick se.. ! Men det kan fan inte du förstå! Jag försöker finnas där för dig när du är ledsen och mår skit och behöver nån att prata med, för jag är den enda du litar på.. Men jag då när jag mår skit? Finns du där då? Nej du finns inte där.. Det är bara jag och ensamheten..
Jag vill flytta härifrån tillbaka till Colombia men jag kan inte lämna dig ensam och du vet det.. Skulle aldrig förlåta mig själv.. så jag väljer att leva olycklig än att lämna dig.. du behöver mig..


Shakira

Min idol har alltid varit Shakira sen jag var liten, har alltid önskat dansa som henne och när jag var mindre dansade jag till alla hennes låtar framför hela släkten och skämdes inte ens.. Finns massor med bilden men tyvärr inte här i Sverige så kan inte visa :$
Men nu lyssnar jag inte lika mycket på hennes låtar.. Men sen igår så har jag börjat och kan inte sluta hon är så bra och ger mig massooor med minnen!

Shakira är verkligen BÄST :)


Vååren är häär :)


Jiippiiiee!!! Vååren är här det är såå himla soligt ute och det har varit så skönt thihi!! Älskar vädret just nu.. !
Ska snart träffa Rasmus och gå och sola solarium bara 10 min,  han vill såklart vara mycket brunare än mig..  Men det kommer han aldrig bli ^^
Gick inte till fotbolssträningen idag eftersom jag pluggade matte iställeet viist är jag duktig ;) ?
Åååh och så ska jag tacka the gaangstaah Adam då för han gav mig godis idaag!! Blev såå glad :D


Träning idag :)

18.jpg image by manydogslol

Efter skolan ska jag dra på Fotbolls träning Wohoo.. Typ så här kommer jag se ut? Sexiigt va? ;) Mjauu!
Seen så ska jag soola med Apaan dåh :)


13 April


Tröja från Ginatricot :) Köpte den igår thihi!!


Min dröm!!


Det jag Önskar mig mest i hela världen är att få simma med delfiner!!


Sola :)

Kom nyss efter att ha solat för första gång på Solarium ;) Har aldrig tyckt att dt vart nödvändigt men när jag såg Ernst i skolan idag pch han var brunare än mig så bestämde jag mig för att sola hahaha ^^  Men solade bara 10 min och blev ganska bruun, jag är ju Colombian trots allt  ;)


Vill vara såådär Bruun NUNUNUNU

 
"Colombia ♥ "

Colombia

 

Här är en bild på pappas land i Colombia då.. Ganska mysig och snart ska han bygga ett helt nytt hus så kommer bli så nice ;) Ny pool till o med.. Men tycker den vi har nu är fin?`:)
Landet ligger ungefär 1 och en halvtimme från Medellin, staden där pappa bor :)  
 


Här är häststalleen :) Utsikteen är UNDERBAR :D

 


12 April..

Noooo nu ska jag dra till skolan och kommer försent oxå.. tror inte jag kommer vara den enda som gör det.. Det var jättesvårt att gå upp!
Ajaa här är en fuul bild på dagens outfit.. jag har verkligen världens bästa kamera*not* :) Så när jag fyller år så öönskar jag mig en BRA kamera TACK :)


Gaalen kväll i fredaags

Nu har jag återhämtaat mig efter den galna kvällen i Fredaags, kommer inte ihåg precis allt,, men här kommer lite bilder som jag hittade.
Igår så var jag bara hemma helt fucking bakis och typ tog dt luugnt.. sen så idag så har jag jobbat så duktig som jag är :D OCH Imorgon äre skola.. :( Är dt bara jag som komer dö?? Har inte pluggat ett skit.. Buhuu!! Men man ska väl leva livet när man är ung och ledig? Eller va tycker ni? ;)

Raasmus är jäääätttee stark och kan bära 2 samtidigt :D

hahaha omg kolla hur jag såg ut XD


Hos noa

Hallooj alla sööta :) Just nu så sitter jag vid noas dator och tar lite bilder innan allt folk kommer..thihihi :) häär får ni lite bilder.. FEST JAO :)

jobbet

Nu tar jag och springer till jobbet :) min MOBIL LEVEEER NU :D wihoooo!!! måste springa nuu!!! :O


Klänning typ från Ellos lite 80'tals stil.
Linne från cubus
Örhängen från Rusta? :s


Promenad :)

 
Bild tagen med min mobilcamera som är typ säämst?

Idag så var jag på promenad i ungefär 1 och en halvtimme med Ziggy här i Farsta det var super mysigt men lite läskigt också eftersom där jag var var det hur ensamt som helst och var saker som lät från skogen :S
Sen så gick jag hem till Maritha och stannade där ganska länge, pratade lite om allt möjligt medans hon städade sen kom jag på att jag inte hade nyklar hem och fick typ springa? hahahah..! Tur att mami var vaken..
Och när jag skulle ladda upp bilderna som jag tog idag så var jag tvungen att stänga av mobilen och så smart som jag är glömde jag pin koden som den har.. som jag annars brukar kunna.. och då gissade jag och trodde jag hade rätt men nej mitt sim kort blockerades istället? Kul? NEJ :(  Kommer dö utan mobil.. ! :( Och imorgon måste jag upp typ jäättetidigt eftersom jag ska jobba från kl 9 till 12..  Hmm.. undrar vad jag ska vakna av utan larm?!!!
Och fucking kundservice på comviq är stäängt? De borde ha öppet 24/7 ?!
BLIR GAAALEN!!!


Tjuvlyssnat

Två killar ~12 sitter och diskuterar att istapparna som hänger från taken ser farliga ut.
Kille 1: Men tänk om det typ kommer ut en rökare och får istapparna i huvudet.
Kille 2: Ja, men rökning dödar, de har ju blivit varnade! Det står ju till och med på paketen.
Hahahaha va sköna barn!! De har ju rätt till o med.. Så till er som röker..Kanske dags att sluta? ;)


Älskar vädret just nu!! :)

Kom hem efter att ha varit hos tandläkaren och hade inga hål i tänderna, så duktig som jag är ;) Äter typ aldrig godis och dricker inte heller läsk.. !!
Snygg bild?? Noot hahaha


Tröja från Carlings ;)
Grå linne från MQ
Och en jääävlig lång tunga!! Xd
Hmmm funderar på att pierca mig där? Vad tycker ni? Ska jag göra det? Skulle jag passa? ;)



Tandläkaren :(

Nuu ska jag dra till tandläkaren ni får önska mig lycka till och att jag inte har hål i tänderna :O


Hahaha för tillfället ser jag ut sådär? eller? XD


Vrf flyttade jag till Sverige ?

Ja nu tänker jag berätta lite om varför jag flyttade till Sverige.. Först så bodde jag i Colombia med min pappa, min mamma och min syster Tatiana, när jag var ungefär 5 år så skildes mina föräldrar och vi stannade med pappa eftersom han hade mycket bättre ekonomi och mamma kunde inte ta hand om oss.. Men eftersom pappa jobbade väldigt mycket så var jag mest med min syster hela tiden hon blev som en mamma för mig och det är hon fortfarande.. Hon lagade mat till mig hjälpte mig göra läxor när hon var typ 15-16 år.. Men sen så skaffade Pappa en annan kvinna som verkade snäll men hon förstörde det för oss.. Min syster flyttade hemifrån när hon var 17 år eftersom hon inte orkade bo kvar där, hon mådde dåligt. Då var jag ensam för det mesta..det var då jag och min syster bestämde oss för att vi ville bo med min mamma vi hade inte träffat henne på 4 år eftersom hon hade flyttat till Sverige. Vi saknade henne väldigt mycket.. I början ville inte pappa att jag skulle flytta, jag har alltid varit hans lilla flicka liksom. Men jag grät varje kväll för jag saknade min mami. Ajaa sen så sökte vi tillstånd för att kunna resa till Sverige men den enda som fick det var jag.. Min syster hade redan fyllt 18 år och de tyckte inte att hon behövde sin mamma lika mycket som jag.. Det krossade mitt hjärta min syster hade varit som min mamma i många år och jag ville inte lämna henne ensam men nu var jag tvungen.. Så då flyttade jag till Sverige.. när jag kom var jag 12 år skulle fylla 13.. Att träffa min mamma efter att inte ha sett henne på några år kändes underbart det hade jag längtat efter så länge men jag var så ledsen för att jag lämnat min syster.. Och så hade hon såklart en man och en liten son.. min lille Brorsa Matheo.. Allt var bra i början.. Jag var lycklig men ändå olycklig och så har det alltid varit.. Jag kan inte vara lycklig helt om jag inte har alla personer jag älskar nära mig.. Men mina systrar och pappa kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Sen så började helvetet för mig.. Fick höra varje dag av mammas man dårå att jag var ett problem att jag borde flytta tbx att ingen älskade mig att jag borde sticka och aldrig komma tbx att min pappa hade skickat mig till Sverige för han tyckte att jag var ett problem men så vare inte.. Men alla dem orden fick mig att må sämst.. Min mamma började bråka med sin man varje dag.. och jag ville inte det eftersom jag kommer ihåg hur mina föräldrar bråkade när jag var liten så ville inte att min lille brorsa skulle behöva känna samma :/
Så jag fann tyvärr inte min lycka i Sverige.. Har mått dåligt i många år nu.. Men jag har såklart oxå haft underbara dagar i Sverige.. Har underbara kompisar,en underbar mamma och lille brorsa..! Folk som får mig att lee.. Och jag ska kämpa för att bli lycklig.. Mamma ska i alla fall skillja sig nu.. och det gör mig glaad!! Efter alla dessa 4 år tycker jag det räcker.. !

Jahap det var lite om mitt liv dårå ;)



Favorit ;) Victoria Secret


Älskar dem här !! Alla vill kyssa mig när man smakar så niice ;)
Själv har jag I WANT CANDY ;)




Saknar Lulu

Jaahap nu äre så att i Colombia har vi 4 hästar på landet och en av dem är min, den heter Lulu, jag har haft henne sen jag var 6-7 år ungefär då jag fick min egen häst eftersom jag kunde rida. Hon är så underbar men tyvärr är Lulu sjuk nu så man kan inte rida henne.. Och hon kommer tyvärr få avlidas.. Och jag blir så ledsen har ju haft henne i typ snart 12 år och nu kan jag inte vara med henne.. och om hon nu dör så kommer jag inte finnas där..det gör mig så ledsen.. ! Vet ju inte när det kommer hända.. Vet inte heller om pappa kommer våga säga det till mig i telefon.. kommer vara helt krossad då.. Förra gången jag frågade sa han i alla fall att hon fortfarande levde och att hon hade det bra.. men jag vet inte vad jag ska tro.. Han sa även att jag skulle få en ny häst.. men vem fan vill ha en ny häst? Jag vill ha Lulu som jag har haft hela livet..inte en annan! 
 
Lulu är ju mitt allt..!
Aja nu kommer tårarna kan inte fortsätta skrivaa.. men här är lite bilder på våra hästar.. !

 

Lulu min fina häst! 

 Campanaso pappas frus Häst :)


Vad tycker ni? :)




GEE MIG NÅN? :D



Sooool igen :D

kollar ut genom fönstret och seer soolen och blir EXTRA glaad efter att en tönt väckte mig -.-
Ser ut som ett lejon om hååret och Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet och laga lite mat för orkar verkligen inte själv.. Xd Är jävligt sugen på pannkakor!! Idag ska jag jobba och hoppas verkligen det går bra.. sista tiden har jag inte orkat jobba alls.. ! Så nu gäller det att satsa håårt!! Men det är ju lov man borde också få ledigt från jobbet? :$ Sen ska jag noog träffa apaan!! höhö ^^



Muuuums GE MIG NU !!!


This is funny!!





1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
jag driver babe ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men jag lovar älskling, var inte arg då blir jag orolig :(

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Haha..hm men huvudsaken är att jag är med dig <3 right? xD

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag vet inte! xD <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Sitter du i tåget, jag sitter på taket? :O <3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Där om 1 min gå upp i mitten.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Okej :) Ska gå upp nu <33

8. Vad vill du höra mest av allt?
Assa det snöar..

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
E du vaken igen nu lr? :P

10. Din romantiska replik?
Nej nej :O Aldrig seg.. Ahh nattah <3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Lack gå fortare :O <3


Barnvaaakt!!

AAAH dör nuu oxåå!! Sitter barnvakt åt jobbiga lille brorsan.. :/

Dör snart -.-

Sitter här och kämpar med fucking Rapport om ätstörningar, det får mig bara att må illa när jag läser hur andra mår och vad andra gör.. får bara lust att hjälpa alla! Men tyvärr äre svårt för någon med ätstörningar att sluta med det dom håller på med.. Nu har jag skrivit 9 sidor om det.. Och är hur trött som helst.. ! Är inte ens i närheten av att vara klar finns så mycket jag vill skriva... så mycket man vill berätta.. !
Soleen skiner idag som vanligt och ännu en underbar dag kommer!! Glad Påsk allihoppa!! :)

Bjuder på lite bilder från igår när jag var med frida!




If I had a dime, for every single time, these boys stop and stare, I'd be a billionaire!


Sol sol sol!!! WIIIE

Solen skiner och jag mår bättre än någonsin..!! Ska snaart duscha och såå.. för ska träffa söta Frida idag och hitta på nåt kul som alltid jao haha!! Men för tillfället ser jag ut som en luffare.. mjukis o tjock tröja!! Så ska dt va!
 
 Vill att det ska bli varmare och varmare så jag kan kläderna jag vill !! :D

Läste precis.. att..

Ricky Martin med tvillingsönerna Valentino och Matteo.

Oj nu har Ricky Martin Avslöjat sin hemlighet :O

HOLLYWOOD. Till sist har han lämnat dubbellivet bakom sig.

Ricky Martin medger för första gången att han är bög.

– Jag är stolt att berätta att jag är en lyckligt lottad homosexuell man, skriver popstjärnan på sin hemsida.

Martin, 38, uppger också att det är hans roll som tvillingpappa till två söner som fått honom att komma ut ur garderoben.

– Att fortsätta att leva som jag gjort fram till i dag vore indirekt att förminska den glans som mina barn föddes med, skriver han.http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6866470.ab

 


Tjatja!!

Vaknade nyss av att mitt larm ringde även om jag har lov och mamma ringde och frågade om jag inte skulle till skolan Åååh och av att jag fick fucking allergi -.- Tittade nyss ut genom fönstret och det regnar vill bara ligga under täcket..Det är så mörkt ute just nu tycker jag.. vill ha sommar nu :(


RSS 2.0