Glaad :D


Jahap nu är helgen är slut har varit borta ett tag, har haft mycket för mig.. har inte svarat på min mobil alls, har verkligen inte orkat.. ! I Lördags fick jag en katt :) Så här kommer en liten bild på oss som jag tog nyss!!

Goodmorgon !

Sitter i skolaan och är så uttråkad blev nyss klar med en bild man skulle rita upp o ner, rätt jobbigt vare.. Visar bilden senare :D Idag händer det inte så mycket, har as mkt att plugga på :/ 
Tänker på den 3 December, när jag skulle åka till Colombia, klockan var ungefär 3 på morgonen men vi såg ganska pigga ut ändå ;) jag ville bara att det skulle gå snabbt.. Kan berätta att jag sov ganska mycket av resan. Vi åkte från Stockholm till Frankrike sen till Bogota- Colombia och sen byte vi flygplan och fortsatte till Medellin. Jag var så imponerad på hur lätt jag hittade i flygplatsen. Resan tog en hel dag. Och vi var framme vid kl 21 30 den 4. Så ni kan nog tänka er hur lång den va.. Man ska ju räkna oxå med att det är ungefär 6 timmars skillnad. Ajaa nu Måste jag springa till lektionen.. Rasten är slut :)
Åhh glömde skriva att jag ska få en katt , eller ska köpa den med mina pengar :) Den är hur sööt som helst ska åka och titta på den på Lördag..  


Grattis :D

Nu äre så att min söta lille bror fyller 5 år idaag !! GRATTIS SÖTNOS ! Gav han lite leksaker :) Han blev hur glad som helst..
Idag så träffade jag Fernanda som jag inte hade träffat på länge, vi kollade runt i Farsta sen så var jag tvungen att gå hem för att vara med min lille bror Matheo, Hade det jättekul med F i alla fall :)
Sen när jag kom hem så gav jag presenterna till Matheo sen så frågade jag han om han ville ut o leka eftersom vi inte hade gjort det på länge, Kände mig hur baarnslig som helst höhö men dt var verkligen jättekul !!
Här kommer lite bilder som vi tog nyss :D// Natalia


Daags :)

Nu är det nog dags att börja blogga igen.. har börjat sakna bloggen och nu har jag bestämt mig för att fortsätta med det :) Just nu sitter jag i skolan och har spanska, har jättetråkigt och Ernst bara mobbar mig för allt m,öjligt :P Snacka om Jobbig ungee.!
Måste ladda upp massor med bilder från när jag var i Colombia och berätta lite vad jag hade för mig där men det får jag göra lite senrare har verkligen mycket att göra i skolan just nu allt jag missade när jag vcar borta + det nya vi håller på just nu.. riktigt jobbigt :) Men jag klarar mig :D
Här kommer en liten bild på dagens outfit.. :)
Ser inte direkt så idag det är ju kallt i sverige så har leggins :D plus trööja :D
Och här e jag igen..


RSS 2.0