Åhh ledsen :(

ÅÅh nu äree så att min sööta Brushäää åker till Mallorca på Löörda I en hel vecka.. Hmm hur ska jag klara mig utan honom!!! :@ Och han vill inte packa ner mig i sin väska och det gör mig sur o ledseen, kan intee va utan honom en sekund haha överdriver nog lite nu..!!!
Kommer Saakna dig NICLAS HALL' Du får ta med dig Solen till Sverige!!
 
LÖÖVE UU BRUSHÄÄÄN!!




Lycklig :)

Thihihih idag har nog varit en av de jobbigaste dagarna eftersom jag slutade 14 30 men stannade i skolan tills kl 18 för att göra ett arbete som ska lämnas in idag som jag inte ens är klar med Bläääh!!!-.-
Men sen träffade jag en sööt liteen Apa som gjorde mig hur glaad som heelst hmm..varför är fortfarande en hemlighet ;) Wiiie Och så är det ÄNTLIGEN påsklooov!! I löööve IT !
Funderar på att gå och lägga mig tidigt idag..!! Imorgon har jag en Rapport att lämna in.. som kmr ta typ hela daan och så ska jag jobba senare på kvällen! :P


Gammal bild från när jag var på Museuum med min söta klass ^^




Våår!!



Jaa!! Nu är det ÄNTLIGEN VÅR!! Det alla har längtat etfer..!! Solen sken som fan idag..Så jag kunde ha sandaler och kjol.. Kände mig med värsta vår-kläderna idag och kände blicken från alla som bah tänkte "shiiet fryser hon inte" Niix gjorde jag inte solen sken och jag har varit hur glad som helst idag! Så skiter i vad andra tyckte om mina kläder idag Wihoo!! Och snart är det Påskloov!!! Det gör mig ännu gladare..! Thihihih.. En PERFEKT dag alltså..!

 


Se mig!!


Ätstörningar..du är inte ensam..


Sitter här och läser lite böcker om ätstörningar och vilka som drabbas av det.. Och det är ju såklart Tjejer vi har så höga krav på oss själva medans killarna nöjer sig med hur de ser ut.. Varför kan vi inte vara som de? Skita i vad alla andra tycker och bara må bra?.. Först kan det börja med en vanlig diet, att man bantar för att gå ner i vikt och sen blir det bara överdrivet och man slutar äta..
. Jag tycker att alla är fina hur de än ser ut det är inget fel på att vara lite mullig? Varför ska tjejer alltid påverkas av skönhetsidelaet som finns.. ? Man ska skita i vad andra tycker och tänker, är man nöjd med sig själv så spelar det ingen roll om nån säger hur tjock o ful de tycker att du är för alla är vackra!
Så till er Tjejer sluta tänka på vad andra säger..tycker..!! Va nöjda med era kroppar..! Men sluta aldrig äta det är viktigt :)






Stort tack till :)

Emma som hjälpte mig med Bloggen :)
Jättesnäll flicka thihi (A)*
Kolla hennes blogg!!
http://emmavardeet.blogg.se/

Colombia..

Ja nu tänker jag berätta lite om varför jag flyttade till Sverige.. Först så bodde jag i Colombia med min pappa, min mamma och min syster Tatiana, när jag var ungefär 5 år så skildes mina föräldrar och vi stannade med pappa eftersom han hade mycket bättre ekonomi och mamma kunde inte ta hand om oss..  Men eftersom pappa jobbade väldigt mycket så var jag mest med min syster hela tiden hon blev som en mamma för mig och det är hon fortfarande.. Hon lagade mat till mig hjälpte mig göra läxor när hon var typ 15-16 år.. Men sen så skaffade Pappa en annan kvinna som verkade snäll men hon förstörde det för oss.. Min syster flyttade hemifrån när hon var 17 år eftersom hon inte orkade bo kvar där, hon mådde dåligt. Då var jag ensam för det mesta..det var då jag och min syster bestämde oss för att vi ville bo med min mamma vi hade inte träffat henne på 4 år eftersom hon hade flyttat till Sverige. Vi saknade henne väldigt mycket.. I början ville inte pappa  att jag skulle flytta, jag har alltid varit hans lilla flicka liksom. Men jag grät varje kväll för jag saknade min mami. Ajaa sen så sökte vi tillstånd för att kunna resa till Sverige men den enda som fick det var jag.. Min syster hade redan fyllt 18 år och de tyckte inte att hon behövde sin mamma lika mycket som jag.. Det krossade mitt hjärta min syster hade varit som min mamma i många år och jag ville inte lämna henne ensam men nu var jag tvungen..  Så då flyttade jag till Sverige.. när jag kom var jag 12 år skulle fylla 13.. Att träffa min mamma efter att inte ha sett henne på några år kändes underbart det hade jag längtat efter så länge men jag var så ledsen för att jag lämnat min syster.. Och så hade hon såklart en man och en liten son.. min lille Brorsa Matheo.. Allt var bra i början.. Jag var lycklig men ändå olycklig och så har det alltid varit.. Jag kan inte vara lycklig helt om jag inte har alla personer jag älskar nära mig.. Men mina systrar och pappa kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Sen så började helvetet för mig.. Fick höra varje dag av mammas man dårå att jag var ett problem att jag borde flytta tbx att ingen älskade mig att jag borde sticka och aldrig komma tbx att min pappa hade skickat mig till Sverige för han tyckte att jag var ett problem men så vare inte.. Men alla dem orden fick mig att må sämst.. Min mamma började bråka med sin man varje dag.. och jag ville  inte det eftersom jag kommer ihåg hur mina föräldrar bråkade när jag var liten så ville inte att min lille brorsa skulle behöva känna samma :/
Så jag fann tyvärr inte min lycka i Sverige.. Har mått dåligt i många år nu.. Men jag har såklart oxå haft underbara dagar i Sverige.. Har underbara kompisar,en underbar mamma och lille brorsa..! Folk som får mig att lee.. Och jag ska kämpa för att bli lycklig.. Mamma ska i alla fall skillja sig nu.. och det gör mig glaad!! Efter alla dessa 4 år tycker jag det räcker.. !

Jahap det var lite om mitt liv dårå ;)



Trött

åhh jag glömde sätta på min laarm...jag som har typ 100 st som ska låta men nej idag var alla avstängda vet inte varför.. Så nu börjar jag 12 20 Wohoo!! Mamma tyckte det var lugnt men måste städa mitt rum -.-
Men just nu sitter jag här och lyssnar på lite lugn musik så himla skönt att inte behöva stressa till skolan..
Nu kommer det finnhttp://publishme.se/905360/entries/article/new/as lite nya kategorier på min blogg som jag tänker skriva om..
Böcker där kommer jag skriva om lite böcker som jag själv har läst som hag rekommenderar.
Musik
lite ncie musik bara :)
,
Colombia
hur det var när jag bodde där.. och lite allmänt.


Nu ska jag försöka sova lite till.. Innan jag ska upp igen...

Puss





 


Sööt tröja!!

Skiit söt tröjaa!! :) Vill ha den nuu nunu :) <3


Rymdhotell Nästa?? ;)

The Galactic Suite Space Resort

Rymd Hotell ÖPPNAR

På med kardborrdräkten! Redan 2012 ska ett spanskt företag ha ett rymdhotell i omloppsbana runt jorden. Pris: 30 miljoner kronor för tre nätter.

Ett spanskt företag planerar att öppna det första hotellet i rymden - och det så snart som 2012. Men kritiker ifrågasätter rimligheten i projektet, skriver Reuters.

Att bo på hotellet, The Galactic Suite Space Resort, kommer att kosta tre miljoner euro, cirka 30 miljoner kronor, för tre nätter. Då ingår åtta veckors förberedande träning på en ö i Karibien och resan till hotellet - i en ryskbyggd rymdraket.

Under vistelsen på rymdhotellet får gästerna se solen gå upp över jorden 15 gånger per dag, och färdas ett varv runt planeten var åttionde minut. Hotellet rymmer fyra gäster åt gången, plus de två piloter/astronauter som tar besökarna till kapseln.


Vad tycker ni? Skulle ni betala sådär mycket för att vara på det där hotellet? Tror du att vi fortfarande kommer leva år 2012?
Själv tycker jag det låter jävligt roligt men det är otroligt dyrt.. Skulle vara vackert att se solen komma osv :)


29 Mars


Linne från New Yorker
Svarta Jeans från Cubus

Lite cp bild men har bråttooom!! Grr på min outfit eller hur?? ;)


Myspys


Ska snart lägga mig i sängen med Mami och kolla på Eden Lake, tur att jag ska sova med henne ikväll dåå :) Visst är det gulligt? Thhihi.. Idag är det bara hon och jag hemma så.. man ska passa på ;) Idag var jag bara hemma med Frida sen så laddade jag ner massa nya låtar till min Ipod och sen så träffade jag söta R min apa .. Har inte orkat blogga så mkt.. Men har typ inte tiid Xd


Wihoo :) Rösta ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Löördag :)



Vaknade typ nyss med ont i min hand -.- eftersom min lille brorsa rev mig igår..!!

Igår så var jag bara i Skolan sen lite senare på kvällen träffade jag R i Farsta och åt glasss :D muuums!!
Idag händer det nog inte så mycket..träffa koompisar väl och kanske feeest ikväll med min kvinnaa! Guud vad jag hatar vädret just nu -.- ! SOMMAR? JA TAACK NUNUNU!!

25 Mars :)


Håret: Mittbena idag men syns inte på bilden.. Xd
Kjol från Monkii
Linne från Vila
Skärp från Ginatricot
Armband från Colombia och Spanien ;)


24 Mars :)


Blev inte världens bästa bild men har bråttom xD

Linne från Jc
Kofta från Ginatricot
Skärp från Ginatricot
Jeans leggings från Cubus




Lyssnar..

Sitter här i mörkret och lyssnar på en låt som ger mig så många minnen.. Så jävla nice låt måste lära mig den i gitarr  men min dumma kompis kommer tvinga mig att sjunga och det suger jag på -.-
Idag har jag i alla fall varit på jobbet och blev fett nöjd sålde 12 ST :D Wohooo!!!
Och när jag kom hem hade min mami lämnat maten varm och en lapp där hon skrev att hon älskade mig och att jag skulle äta upp allt.. Så jävla gullig!! Jag har VÄRLDENS BÄSTA MAMI.. Ingen är som hon.. :)


:)


Goormooorgooon :D


Haha så jäävla sköön grupp :) Så tänker jag varje gång jag halkar ;) Glider med stil såklart ;)


Sämsta måndagen..



22 Mars


Body från Monkii :)
Shorts från okäänd affär..
Håret Plattat...
Halsband från Guldfynd..

Sluseen :)

Idag så var jag i Slussen med Frida och Axel kvinna, vi fick runt och typ provade klääder.. Sen drog vi till donken för alla var hungriga Xd Efter det möte jag Rasmus dårå och så åkte vi hem tillsammans XD <3 Och nu har jag ätit som en tjoockiiiiss!!! Är fett määttt :(  Meen nu måste jag springa och köpa mat till katteen !!! Sees .. !


Hahaha lite rolig bild men spegeln var konstig.. !" :P


Outfit 20 Mars :)

Linne från Jc
Kjol från H&M
Stövlar från dinsko
Benvärmare från H&M

Shutter island

Såg den här på Bio idaag och förstod verkligen noll av den i slutet.. ! -.- Och kommer nog aldrig förstå den haha! :) När jag kom ut ur bion var jag nog lika galen som han i filmen.. Helt tröög haha!! Men det var MYSIGT i alla fall.

Glad :)

Idag så har jag haft en underbar dag :D
Promenaden gick hur bra som helst, det var varmt och soligt ute.. hur sköönt som helst! Sen efter det fikade jag hemma hos Maritha och så snackade vi lite o så :) Och så fick jag en bok jag ville ha.. Marley och jag! Blev hur glad som helst ! :)
Och snart ska jag göra värsta maten till mig kmr svääälta annnnaaars! :)

Här kommer litee bilder på de söta hundarna :D




Hemma nuu :)

Idaag var jag duktig och vaknade tidigt eftersom jag och mina vänner skulle till Forum nacka för att fåå goodiebags lr va dt heter haha XD Wiiiiee ! Ni borde oxå diit.. man fick inte så mkt meen ändå.. Imorgon kan man oxå få men då ska man vara där kl 11  :D
Snart ska jag ut på en promenad med Maritha och hennes 2 hundaar kmr bli rooligt :) Och efter det ska jag på bioo..!
Wiiee..! Hoppas den här dagen blir mkt bättre än igår..

Jag älskar min söta katt ! :)


Buenos Dias :)

Jag vaknade nyss men känner mig fett trött ändå.. sov ganska skönt men jag behöver någon som kan ligga där bredvid mig och hålla om mig hela natten.. så att jag kan känna mig trygg.,.!!
Är lite fökyld och det är fett jobbigt..orkar verkligen inte bli sjuk nu.., Har ont i halsen :(
Idag ska jag nog plugga galet i skolan för att hinna ikapp med matten..
Åhh mamma gör värsta goda frukosten nuu WOHOOO !!! :D

Ajaa måste fixa mig nu.. annars kommer jag försent till skolan..


Vackraste låten jag vet!!


Hemlisaaar :)

* Jag har lockigt hår så jag plattar det :) När jag vaknar ser det heelt afro ut, som en hjälm liksom haha!
* Jag har bott i Sverige 4 år :)
* Jag suuger på matte men går natuur..
* Jag ÄLSKAR pannkakoor :)
Det var noog allt föör idag!! Imorgon kommer det flera ;)


Braa lååt :)


Hallåå där kvinnnooor :)

Kom nyss hem efter att ha varit i skolan och haft prov på Ekonomi skiit jobbigt... Igår så satt jag och pluggade som ett cp.. haha.. ! Och nu äre så att det inte går så bra för mig på matten så ska typ försöka klara mig.. Har fått en lättare bok.. Matte B när man går Natur är inte så nice allt går så himlaa snabbt så jag hänger inte med.. därför måste jag jobba extra hemma... !! :)
Idag var min dag ganska niice :D
Men ångrar en deel grejeer..tänker inte falla för dig igen.. försöker verkligen men det är svåårt.. ,, Och blev jäävligt störd på DT killen som jag är meed han var verkligen på fucking bråk humör :@
Idag ska jag nog bara sitta vid datan och somna väldigt tidigt haha :) Imorgon har jag sovmorgon fett sköönt efter den här långa veckan.. På söndag ska jag jobba igen XD
Och i helgen ska jag träffa lite foolk.. får se vad jag hittar på.. !
Gud vad jag längtar tills jag är 18 och har slutat gymnasiet då ska jag nog flytta till Spanien eller Colombia för att fortsätta plugga :)
Just nu kallar jag alla för kvinnor så ta inte åt dig ifall du känner dig riktig manlig HAHA ;) XD
Snaaart är vintern SLUUT!! WOHOO :d <3

Bjuder på en bild med mina sötnosar när vi var i Romme :)



Godmorgon :D

Har medieproduktion idag..skit tråkgit finns inget att göra då sitter man baah och kollar fb upp o ner!! :D
Vi måste göra en tidning och dt e verkliigen jättekul!!! "Not"
Idaag ska jag nog träffa E en kille från jobbet XD och sen så ska jag jobba igeen..!! OmG KOMMER vara heelt dööd seen.. !
Här kommer en jättefiiin bild som jag gjorde igår när det inte fanns internet på våra datorer i skolaan!! <3


 Hahaha hur tråkgit kan man ha egentligen? xD


Daags att sovaa ^^

Börjar bli trött nu när jag pratar i telefon med Axel kvinna.. han är trög och dreglar efter att ha blivit misshandlad idaag och han hälsar till alla söta beundrare :)
Idag har jag bara chillat hemma, 99% av tiden har jag suttit vid datan och haft det roliigt :D
Jag vill inte till skolan imorgon som vanligt för det är jobbigt och jag kommer halka och dö på vägen dit och det är alltid lika kuul ;)
Och så har jag kommit på värsta sagan:
Det var en gång en Lisa kvinna som var på väg till skolan men ramlade och tappade en tand så vågade hon inte le nån mer.. sen levde hon lyckligt alla dar innan den dan :) Wohooo visst är jag bra? ;)


Mars 14, 2010

Buhuuu har skit tråkigt just nu.. Sitter och gör läxoor men ibland så hittar man inte svareet, då blir man verkligen irritieraad !! Blääh!! Längtar tills jag får mina koss hörlurar igeen.. Har börjat hata Ipod hörlurarna så jävla sämst..
Åhh vill inte gå till skolaan imorgon eller nånting..

Haffaa ;)

Dageens snygging dårå ;) <3

 


Gulligaste låten

The words have been drained from this pencil
Sweet words that I want to give you
And I can’t sleep, I need to tell you... goodnight

When we’re together I feel perfect
When I’m pulled away from you I fall apart
All that you say is sacred to me
Your eyes are so blue,
I can’t look away
As we lay in the stillness
You whisper to me, Amy, marry me,
Promise you’ll stay with me
Oh you don’t have to ask me,
You know you’re all that I live for
You know I’d die just to hold you, stay with you
Somehow I’ll show you that you are my night sky
I’ve always been right behind you
Now I’ll always be right beside you

So many nights I’ve cried myself to sleep
Now that you love me I love myself
I never thought I would say that
I never thought there’d be you.


Tröött :)

Vaknade för en stund sen men känner mig fortfarande trött!!! Hade väldiigt kul med Erica baajjjs igår först började allt med att vi gick en promenad i Farsta sen så åt vi hamburgare o såå sen så tog vi bara ett tååg mot Slussen hela vägen drev vi me några skit kuul sen så möötte vi Axel kvinnaa och földe med han till nåån sån dära Sushi ställe efter det gick vi bara ruunt sen åkte vi in till Stan och satt på Mc Donalds när vi skulle beställa vare några jobbiga bakom oss vad vi än sa.. sa en av de typ EXTRA STOOR o så.. sen sa satt Axel ensam så vi sa till de att säga sig med honom för han var bög och ensam haha och de gjorde de.. snacka om att de var lika uttråkade som oss!! Sen så hängde vi med de tills vi åkte hem..  :D
Idag ska jag nog plugga väldiigt mycket för ligger efter på Matte..Och läsa min engelska bok ;)
Buuhuuu!! Hatar Söndagar :/

Bjuuder på en liten gammal bild

Berör mitt hjärta..

Har medieproduktion och höll på att somna tills jag började leta efter bilder till min artikel om misskötselns av djur. Omg påå gud jag började gråta när jag såg vilka hemska bilder jag hittade.. Hur sjuk kan man vara? Finns verkligen inga gränser.. De som misshandlar djur är verkligen svin.. JAG HATAR ER!! För mig är djur allting, de e så söta och oskyldiga..

 


Liive froom Klara Södra


Sitter i matsalen som en tjockiiis med Noelle och Cp Ernst som tror att alla tjejer är efterblivna... tss .. Det kommer nog sluta med att vi slår honom.. haha värsta diskussionen..!! Det är pannkakor såå jäävla nice åt typ 20st haha är fett mätt.. Nu ska vi göra rapport till Biologin.. :)
Och ernst pratar som om han visste allt har ooont i huvet nu
Vi har tagit liite roliga biiilder wohooo :)


 




 


Me gustariia..



Snart så ska jag dra till Jobbet i St.Eriksplan kommer sitta där heeeeeeelt ensam blääh :P *
känner typ ingen däär så.. Måste vara POSITIV och sälja mkt Eller ska försöka i alla fall..
Min dag har verkliigen variit Niice eller meer Knaaazz...! Meeen aja bättre dagar koommmer broor haha ;)
Pussss


Hallojj

Koom hem för en stuund sen heelt jävla hungrig efter att ha varit på utbildningen för jobbet, det var ganska kul. Och alla verkar vara jättetrevliga där :)
Hahaha fyfan va falsk man kan vara..vissa killar är helt efterblivna..inga är värda ett skit typ..Jag kan krossa dig när jag vill,det vet du men jag är såå jävla snäll som låter bli att göra det..Kan faan få dig att må skit så som du har fått mig att må,. Du förtjänar inte ett fucking skit.. Du e såå himla mobbad och du kommer ångra dig lillskit..inte bara jag som hatar dig nu.. vi är fler.. Stå för dig själv nån gång.. du gör aldrig det.. du kan inte ens ta hand om dina egna problem istället väljer du att undvika dem och fortsätta som om inget hade hänt.. Men en sak ska jag säga till dig din tönt aaaalllt kommer tillbaka..om du tror att du har kommit undan..Jag vill bara skratta åt dig hela fucking du e ett fucking skämt..du har inget liv..väx upp nån gång du e ju förfan 92a..Och sluta lek oskyldig..
Blablabla.. !! Ajaa imooorgon koommer min dag va knaaz men ändå rätt rooligt med vad som kommer hända ;)
Elaka Natalia Är tillbaka :D

http://i244.photobucket.com/albums/gg6/vader419/fuck-you.jpg



Nörd :D

Idag har jag bara variit i skolaan.. Knaaziig dag.. Nu vet jag vilka som verkligen finns där för mig när jag behöver de, de som är mina riktiga vänner. Tack E och N ni är BÄST!
Även om min dag inte har varit den bästa så mår jag heelt okej, värre saker har hänt mig liksom..Så det är inget att vara ledsen över.. Ajja idag har jag varit jätteduktig och läst Ett ufo gör entré som är ganska bra faktiskt läste från sida 64 typ till 200 på en dag.. Visst är jag duktig? ;)
Imorgon har jag matte prov men jag pratade med läraren och berättade hur jag kände mig just nu och att jag verkligen inte skulle klara av provet imorgon och han förstod mig han lyssnade på vad jag hade att säga och han sa att imorgon på lektionen ska han lära mig allting istället medans alla andra gör prov. Så jävla snällt!!
Så det gjorde mig lite gladare.. nu behöver jag inte stressa för provet imorgon.. Wiiiiee!!!
Imorgon kommer jag nog inte hinna skriva.. Ska till skolan såklart och hämnas(MOHAHAHA)Nä driver bara.. Men efter det ska jag skynda hem och äta sen dra på utbildning i St.Eriksplan för jobbet.. Hoppas allt går bra :$
Och sen efter det ska jag skynda till thai boxningen som börjar kl 19.. Ouuf vad jag behöver det där asso.. ta ut allt min ilska som jag har inom mig just nu.. Kmr bli skööönt haha! '
Ajjaa nu har jag bablaat tillräckligt.. !! Puss på eeer!!


Haalv dööd

Kom hem för en stund sedaan.. Min dag har variit stressigt först så var jag i skolaan höll på att somna på varenda fucking lektioon skit tråkigt.. sen så gick jag med E till Talking People där de skulle ha informations möte.. var fett nervöös och höll på att dö när jag satt där och väntade på att få säga lite om mig själv haha nu är det såå att jag hatar att prata inför folk.. :( Får PANIK!!! Men ajja nästan alla som var där fick jobbet i alla fall :D
Seen efter det tog jag tåget till Tumba för att möta Noelle eftersom jag inte skulle hinna åka hem innan min thai boxning träning som började 19 Hahaha vi åkte till Alby och lämnade tbx toastol haha sen så var jag fett hungrig då drog vi till Mc Donalds innan träningen som riktiga TJOCKISAR sen så skulle vi ta bussen mot Hallunda och så kom den och jag fick springa med en glass i handen och klackskor, det var verkligen inte kuul :( Sen när jag satt i bussen råka jag tappa glass på kjolen jag hade,så jag byte om till Chill-kläder.. I hallunda så mötte Jose oss och vi var jäävligt nära på att ramla alla tre haha. Eller jo Jose ramlade ju typ... OMG!! Det var as jobbig träning.. Och så fick jag slåss mot en galen 33 åring kvinna som var mkt kortare än mig och nästan träffa mitt ansikte :@
Imoorgon kommer jag ha väärsta träningsvärken :( Koommer behöva en fett Massage :D <3

Bjuuder på Lite biilder :) Längtar efter SOMMAREEN :(

Outfiteen idag :)

Jacka från H & M
Linne från Monki
Kjol från H&m
leggings från lindex
skärp från ginatricot

Mys :)

Sitter här med A bredvid och driver lite på fb :) Ska koolla på fiilmen 300 snaaart fett mysigt :D Kommer nog somna direekt haha!! -.- blablaaaaaaah!! Ajaa Gooodnaattt ;)


Guuud va jag längtar efter SOMMAREN <3


Tänkeeer...


Nu har jag typ bestämt mig för att pierca min tuuuungaa!! Men jag är RÄÄÄDD soom i helvete.. och jag tror jag kmr döö om jag nu gör det.. Hjäälp nåån!!!


Ååh!


Jag har fått för mig att jag måste lära mig spela gitarr så har kollat på Youtube hela morgonen haha.. Det jobbiga är att jag kan inte sjuunga Blääh! Låter hemskt haha :P Men den här vill jag lära mig.. Han är fett duktig tkr jag :)

Idag händer det nog inte så mycket ska bah lata mig orkar ingenting :P

Pusssss


Vaknade nyss..

Fyfaan va mycket jag har soovit känns så jävla skönt nu mår jag verkligen bra :)
Igår så var jag med söta Noelle,Christoffer och Erica och fikade i Gamla stan på värsta mysiga stället, i början ville jag inte komma mådde inte så bra och kände mig sjuk, men Noelle tvingade mig typ. Sen efter det så träffade jag Angelo och då åkte vi till Farsta och satt och snackade om olika grejer.. han var rätt rolig.. Sen när jag kom hem vare bara knaaz.. Blääh!!
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Har så många läxor att göra men det är ju lov..vem pallar plugga? Men nu är lovet snart slut och allt har samlats.. Måste typ skriva 50 dikter,plugga en hel kapitel matte b och matte a också eftersom jag fick Ig på sista provet..ehhmm sen måste jag typ nästan läsa ut 2 böcker en på engelska och den andra på svenska såklart..läsa massa häften som handlar om ekonomi.. Ohh nu vill jag inte tänka mer på vad mycket jag har att göra.. haha..
Får se vad jag hittar på idag det är ju Fredag :)

En bild på mig när jag leker söt haha

 



 


Wohooo


Vaknade nyss efter att ha lagt mig kl 3 typ... Det var en lyckad kväll igår det var jätteroligt och guud va mkt jag skäms för hur mkt jag skrek och skiit haha.. Men jag är nog inte den enda som kmr skämmas efter den här kvällen ;) Jag tackar E som tog hand om mig även om jag var duum haha.. Ajja jag tog mig hem i alla fall tack vare Frida.. :)
Men jag borde nog ta det lugnt nästa gång höhö:^^


Jag och världens Sötaste Frida provade lite kläder på Ginatricot :) höhö ^^

Igår..

Jahap igår så var jag också på bio med N och kollade på Snabba cash, tyckte inte den var så bra, slutet var ju sämst, men förväntade mig inte så mycket av den.. Så jag rekommenderar inte den så mycket.. :)


Tävling bloggdesign

Just nu så är jag med och Tävlar om en bloggdesign av Liddie.blogg.se hos Gossips.se, var med och tävla du också ;)



RSS 2.0